Mămica la final de 2021

Dragă femeie cititoare,

Sper ca finalul de an să te găsească sănătoasă, împlinită, iubită și mândră de realizări. Iată-ne astăzi ajunse în prag de 2022, la ultimele pagini ale cărții scrise de-a lungul anului 2021. Dacă te așezi câteva clipe, îți savurezi cafeaua în tihnă și rememorezi anul ce tocmai a trecut, care sunt lecțiile ce ți-au fost predate? Care sunt învățăturile acumulate, amintirile trăite și cuvintele rostite?

Cu ce rămânem?
Cu amintirea îmbrățișărilor primite și oferite persoanelor iubite, cu invazia de zâmbete largi sosite din partea copiilor, cu te iubesc-urile rostite în fugă, dar pline de emoție. Rămânem cu amintirea momentelor de bucurie pe care le-am oferit celor iubiți, cu vizitele pline de drag făcute părinților sau bunicilor, cu adunările în familie sau cu acele clipe în care ne strângeam cu toții în fața televizorului, privind un film împreună.

La final de 2021 facem o retrospectivă, tragem linia și ne întocmim planul pentru anul care vine

Ne dorim să putem să le oferim copiilor noștri tot ce e mai bun pe lume.
Ne dorim sănătate, fericire și…timp, căci timpul e cel după care gonim cu atâta patos.
Ne dorim să simțim că putem face orice, că putem îndeplini, ajuta, oferi.
Ne dorim să ne simțim utili, importanți și iubiți.
Ne dorim apreciere, succes și recunoștință.

Nu uita ca în noaptea dintre ani să te lași pradă emoțiilor, jocului și tradițiilor, să te lași purtată de aripile copilăriei și să-ți pui o dorință la 00:00. Iar mai apoi, nu uita să muncești zilnic pentru ca visul tău să devină realitate, să faci astfel încât în fiecare zi care trece TU să fii un pic mai aproape de visul tău. Nu uita să te bucuri din tot sufletul de micile daruri ale vieții, să nu râvnești la roadele din grădina vecinului, ci să simți cât de multe face Cel de Sus pentru tine și familia ta.

Dacă poți zâmbi zilnic, declară-te o femeie cu adevărat împlinită.

La mulți ani, dragă femeie și mamă!

Cu drag și prietenie,
echipa Botosheria

*costumație bebeluș oferită de Botosheria, fotografie realizată de Adelina Mărcuș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *