Mai există romantism după sosirea pe lume a copilului?

Mai există romantism după sosirea pe lume a copilului?

Draga mea,

Înainte de a lectura articolul te provoc să te oprești câteva minute și să te gândești ce înseamnă pentru TINE romantismul, nu cum e definit el în societate, nu cum e ambalat, vândut și consumat. Bun. Te-ai gândit? Putem începe?

Răspunsul este DA, trebuie neapărat să mai existe romantism după sosirea pe lume a copilului. Este cel care presară sclipici peste relația de iubire dintre cei doi parteneri. Este cel care reușește să surprindă câte un zâmbet sincer pe un chip cufundat în responsabilități, sarcini, gânduri și calcule. Romantismul e cel care te face să te simți bine și frumoasă.

Conectează-te cu lucrurile care te fac pe TINE fericită și adu-le mai aproape în viața ta, integrează-le în rutina zilnică și nu te învinovăți nicio secundă. Bebe va fi fericit dacă o va vedea pe mama fericită. Partenerul va fi fericit dacă-și va vedea partenera fericită. Părinții vor fi fericiți dacă își vor vedea copilul fericit.
Atunci când ai un copil, cu siguranță timpul care îți revine numai și numai ție este mai limitat. Nu te speria, este absolut firesc. Acest lucru nu îți dă voie însă să uiți de tine, să uiți să fii romantică și să primești romantism, să uiți să fii frumoasă, îngrijită, iubitoare și fericită.

Cum poți fi romantică atunci când ai un bebe? Iată câteva sugestii practice:

-Pregătește micul dejun pentru tine și partenerul tău, iar dacă nu reușiți să-l serviți împreună, scrie-i un bilețel și lasă-l lângă farfurie.
-Rezervă o masă în oraș, lăsați mașina în parcare și mergeți pe jos sau cu taxi pentru a putea servi un pahar de vin. Bebe poate rămâne liniștit 1-2 ore în grija bunicilor sau a mătușii.
-Aranjează-te, prinde-ți părul frumos, fă-te cu ruj și zâmbește. Rămâi frumoasă pe tot parcursul zilei.
-Prepară-i partenerului cafeaua și lasă-i un bilețel, exact ca în cazul micului dejun.
-Cumpără-ți o vază nouă pentru flori și un buchet de lalele. Așază florile la vedere, astfel încât să le întâlnești în fiecare dimineață.
-Scrie într-un jurnal 3 lucruri pentru care ești recunoscătoare. Poți face acest lucru la finalul fiecărei zile.

Cum să primești romantismul în viața ta?

-Apreciază din suflet oamenii, florile, locurile etc. iar partenerul tău, mai devreme sau mai târziu se va gândi să-ți pregătească drept surpriză o excursie împreună cu cei dragi, în locul tău preferat.
-Vorbește deschis despre lucrurile care îți aduc fericire, spune ce îți dorești, ce-ți place.
-Provoacă-l pe partenerul tău să vă scrieți scrisori de recunoștință, câteva gânduri sincere și frumoase.
-Fii fericită și bucură-te de ceea ce te înconjoară. Vei molipsi cu zâmbetul tău.

Ei bine, de când crezi că poți începe să aplici soluțiile noastre pentru a atrage romantismul în viața ta?
Nu uita că ești puternică și atunci când îți dorești cu adevărat, chiar poți muta munții din loc!

Cu drag și prietenie,
echipa Botosheria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *