Sunteți, oare, pregătiți pentru un 2022 împlinitor?

Sper că ți-ai strâns copilașul în brațe în noaptea dintre ani. Sper că i-ai sărutat obrăjorii și i-ai mângâiat lin căpșorul.

Iată-ne astăzi la mijloc de ianuarie, cu noi țeluri bine stabilite, cu noi priorități, cu putere nouă și încredere în forțele proprii. Pornim la drum înarmați cu iubire, bunătate și gânduri pozitive.
Ne dorim să străbatem 2022 în lung și lat, să ne bucurăm de tot ceea ce are el să ne ofere, să iubim înzecit, să fim mai buni și mai darnici.

Este anul în care putem face totul posibil!
Putem da culoare gândurilor neplăcute care ne-au însoțit, probabil, în 2021. Putem relua o veche pasiune, demult abandonată, dar care strălucește încă în adâncul inimii. Putem să ne apucăm de sport, de mișcare…de sănătate. Putem investi în dezvoltarea noastră personală, citind cărți minunate sau participând la cursuri. Putem investi în imaginea noastră exterioară, accesorizându-ne ținutele cu “bijuterii” unicat, aranjându-ne părul într-un mod diferit sau purtând o altă nuanță de ruj.

De asemenea, putem și trebuie să investim în imaginea noastră interioară, datorie pe care o avem față de Cel de Sus. Cum putem face asta? Transmițând în lume gânduri bune și frumoase, ajutând, îndrumând, fiind buni, ascultători, înțelegători și darnici.

Este anul în care putem începe ceva nou!
Putem să ne îndreptăm atenția către lucrul care ne aduce cea mai mare satisfacție, care ne bucură inima și ne împlinește sufletul.
Știați că atunci când facem ceea ce ne place cu adevărat, satisfacțiile nu întârzie să apară? Fie că vin pe loc, fie că necesită timp, ele sosesc cu siguranță. Și când spun satisfacții mă refer inclusiv la cele financiare.

Este anul în care putem ierta, accepta și merge mai departe! Nimic nu se compară cu o inimă liniștită și un gând liber.

Sunteți, oare, pregătiți pentru un 2022 împlinitor?

Cu drag și prietenie,
echipa Botosheria

*jerseu și botoșei by Botosheria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *